change language

Your stay at Casa dei Boschi

We want to hear from you as your feedback is important to us. Please sign our guestbook and share your comments and suggestions.

Tips for future guests are also much appreciated.

Please leave a comment

Choosing to stay at

Casa dei Boschi will

become easier when

reading the reviews.

Reviews



Katharina October 2020

Country: München, Deutschland

Wir haben die Woche bei Tonny und Johannes sehr genossen. Das Haus und das Grundstück sind sehr schön und toll gepflegt. Die beiden sind super gastfreundlich und immer zur Stelle, wenn man etwas braucht. Wir sagen Danke & vermissen bereits den Hot Tub und die Besuche vom sehr lieben Hund Blue!

colette winkens August 2020

Country: oosterhout Nederland

Hele gastvrije ontvangst met eerste benodigdheden, en hapjes en de volgende dag broodjes , en een zelfgebakken taart voor mijn verjaardag. Dat was geweldig !! Nooit iets in deze mate meegemaakt elders. Huis is gezellig ingericht, keuken ingericht met veel apparatuur, Goede bedden. Zwembad is om af te koelen niet om baantjes te trekken. Hele ruime tuin,allerlei zitjes, hele sfeervolle binnenplaats, heerlijk om te verpozen Echt een aanrader.

Georgie August 2020

Country: London england

“Casa Dei Boschi is a beautiful place to stay and Johannes & Tonny are the most welcoming hosts! We felt relaxed as soon as we arrived and had a perfect holiday. We would recommend this place to anyone wanting to explore Tuscany and have a relaxing, homely and excellently equipped place to stay. Johannes & Tonny have thought of everything - thank you so much!”

Jason- Chloe- Ella- Kath November 2019

Country: Australian

Just wonderful! We spent 5 nights here & loved it! Wine tasting & visiting the Chianti villages in the mornings & afternoons with a book in the beautiful garden or on the comfy couch. Had a hot tub outdoors every evening which the host was very kind & did all the heating for (it’s wood fired). House is lovely, rustic & beautifully furnished. Comfortable beds, very quiet, bath robes, amazing welcome platter & hosts were delightful. Would love to stay again.”

Gilda November 2019

Country: New York United States

“Great house with warm hosts. Johannes and Tonny were incredibly accommodating to our group. Their hospitality went above and beyond. Well equipped cook’s kitchen, plenty of parking, wonderful areas to lounge about and relax. Great location to explore the Chianti region.”

Averelle Talbott/Bridget Vanetti October 2019

Country: Washington DC USA

Shhh! Her’s a secret.... if you have the chance to stay at Casa dei Boschi, you absolutely MUST do it. It’s the perfect despite after the rush and noise from other parts the country. Antonia & Johannes are the greatest hosts- extremely warm, attentive and helpful for anything you may need. They have been in the hospitality business for many years and know how to anticipate the needs of their guests in this 300 year old converted farmhouse. The countryside villa is extremely clean and anything you could need is just a request away. At our arrival we were greeted with a delicious selection of homemade tuscan apertivos, a cozy fireplace and a warm dip in the wood burning hot tub. The comfortable beds and quiet surroundings make sure you have a peaceful night’s rest-especially after a soak in the deep bathtub! The next day we awoke to freshly baked bread from the village and we were treated to a walking tour of the surrounding forest. The kitchen is well- stocked and a dream to cook in. I have stayed at many AirBnB locations, but I have never felt the genuine warmth that we experienced at Casa dei Boschi. Even Blu, the dog, always greeted us with a smile! You should also bring a few extra euro to buy Antonia’s homemade extra virgin olive oil, vegetable pasta sauce, jam and limoncello. I can’t wait to return during the summer to use the pool!

Yvonne, Werner, Ingrid, Roland, Sabine und Waldi October 2019

Country: Deutschland und Schweiz

Hallo ihr Zwei ????+Blue Wir möchten uns nochmal ganz lieb bei euch bedanken für diesen schönen Urlaub. Für eure Fürsorge und Verwöhnprogramm mit leckerem Essen was ihr für uns gekocht habt. Ihr Zwei seid einfach toll und hervorragende Gastgeber. Das Haus ist mega schön und so individuell eingerichtet so dass keine Wünsche offen bleiben. Wir haben uns wie zu Hause gefühlt und haben diese 10 Tage in vollen Zügen genossen. Vielen lieben Dank für alles und eins steht fest Wir kommen wieder.

Thomas et Julie October 2019

Country: Belgique

“Jo et Tonny sont des hôtes remarquables. Discrets et attentifs, ils ont su équilibrer leur présence pour faire de ce séjour une experience unique. Leur maison est décorée avec goût, les pièces sont aérées et propres, la literie confortable. Les espaces extérieurs sont entretenus, aménagés de sorte à trouver du confort pour tous, à nouveau la décoration est agréable, le bain nordique est un pur plaisir que Jo entretient avec le sourire !! Tony nous a préparé un lunch excellent, à notre arrivée, le couple nous a accueillis avec un délicieux panier de produits locaux dont certains de leur propre cru. Alors je n'ai qu'une chose à dire : je reviendrai !”

Bridget Vanetti/Averelle Talbott October 2019

Country: United States

I had the honor to stay at Jo and Tonny's wonderful place with my oldest and dearest friend. Every detail is amazing and the food is fantastic. I have to say that you could never have better hosts, that now will be life long friends! You normally do not get the kind of warmth and attention in other places. The home is amazing and the countryside and the fireplace and the hot tub! But I am mostly grateful for the love and the new friendships that we built. I can't wait to come back.

Sandra September 2019

Country: Oisterwijk, Nederland

Lieve Tonny en Jo, Wat hebben wij genoten van onze week vakantie bij jullie ! Alles super geregeld, een (over)compleet huis waar echt alles aanwezig is, en zo schoon tref je het zelden ergens. De gastvrijheid is een dikke 10 waard (en al het andere overigens ook ;-) ) ! Zeker een aanrader om met een stel, gezin of kleine familie te verblijven. Gunstig gelegen ten opzichte van heel veel interessante en mooie plaatsen, en vooral erg veel rust. En de haan die af en toe eens kraait, dat hoort er bij ;-) Ik (en we, als de rest van het gezelschap gezond en fit blijft) kom zeker terug !! Lieve groet, Sandra

Anouk September 2019

Country: Nederland

A very relaxed place to be at one with yourself. Casa dei Boschi is surrounded by beautiful and lush Italian nature. Here you have the choice to read in the shade of the olive trees or float in the pool. There’s a woodfire hottub and to recover from all that why not enjoy a limoncello spritz on the daybeds or in the hammock while nibbling on the best Italian homemade bites. The friendly hosts, Jo & Tonny, took care of us on all levels. Are you in need of piece and tranquility in a cozy surrounding? This is the place to go! Much love. x

Valerie et Bruce Anderson August 2019

Country: Bouray-sur-juine - France

We had a wonderful time at Casa die Boschi thanks to the great house, nicely decorated but also thanks to the fantastic welcome of Tonny and Johannes. The house is located in a very peaceful environment with a nice and well maintained garden furnished with sun beds , hamac and garden chairs. When we were not enjoying the pool and the garden, we spent our time visiting Florence, Toscane villages and nice walks in the Chianti area.

Oscar August 2019

Country: Malmö

Fantastiskt hus med charm och karaktär i en underbar omgivning. Lite svårt att hitta dit på slingriga vägar. Välutrustat hus med allt vad man önska. Vi hade underbara dagar med sol. Hade några trevliga avkopplande dagar.

Thomas/Beate mit 2 Töchter Scheuner August 2019

Country: Deutschland

***** Gemütliches Ferienhaus in traumhafter Lage Nach der langen Autofahrt wurden wir von den Vermietern ganz herzlich empfangen. Nach einem kurzen Rundgang durch das sehr liebevoll und mit vielen Details eingerichtete Haus sowie einer kurzen Einweisung haben wir ein leckeres toskanisches Abendessen auf der Terrasse serviert bekommen. Dadurch sind wir sofort in den Urlaubsmodus gekommen und konnten unsere Ferien vom ersten bis zum letzten Tag voll genießen. Von der Terrasse und dem Schlafzimmer aus hat man einen herrlichen Blick über Olivernbäume hinweg in das Tal und die Berge. In der Küche vermisst man nichts. Geschirr, Besteck usw. ist in ausreichender Menge vorhanden. Auf dem Grundstück gibt es sehr viele Sitzmöglichkeiten, so dass man je nach Sonnenstand entweder im Schatten oder in der Sonne sitzen kann. Die lauen Abende kann man an einem Kamin und einem Glas Chianti auf der Terrasse verbringen.

Roy Coenders July 2019

Country: Venlo, Nederland

Stayed at this house for the third time and it again was a great place to be. House has all the comfort you need, and the hosts who are close by are doing what they can to improve your experience. Pictures on the site show the as-is state of today of the house. Jo and Tonny thanks again for staying in your lovely house!!

Wendy July 2019

Country: Nederland

Een heerlijk huis van alle gemakken voorzien en een gastvrouw en gastheer die ten allen tijde voor je klaar staan. We hebben genoten van de veranda, het zwembad en de hottub, de mooie omgeving en de heerlijk restaurantjes in de omgeving!

Fam de Wever June 2019

Country: Nederland

Ons korte zomerse verblijf in Casa dei Boschi is ons zeer goed bevallen. De ontvangst en de voorzieningen waren heel goed: de keuken, slaapkamers en bedden, badkamers en het buitenverblijf waren allemaal goed onderhouden. De afstemming met en hulpvaardigheid van de contactpersoon Johannes waren super! De hygiëne in en rondom het zwembad is uitstekend geregeld. Het was een zeer geschikt verblijf voor ons.

Jens/Sandra Helmut/Eva June 2019

Country: Deutschland

Ein tolles, wahnsinnig Haus, was wunderschön gelegen ist. Wir haben uns als Familie sehr wohl gefühlt. Johannes, der gastgeber, ist ruhig und diskret im hintergrund ...

Oliver May 2019

Country: Sweden

Dejligt sted med maser af plads i rolige omgivelser. God pool med solsenge i både skygge og sol. Perfekt som udgangspunkt for ture i Toscana. Johannes’ hjemmelavede mad kan varmt anbefales.

Pete&Suzanne, Paul&Cecile May 2019

Country: Drummondville Quebec Canada

Une expérience spéciale; De toutes les maisons que nous avons louées lors de notre voyage en Europe, Casa dei Boschi est sans doute, numéro 1.... Une maison où l'on se sent immédiatement chez soi et où l'invité est central. Nous avons passé un séjour merveilleux, en partie grâce à l'énorme hospitalité de l'hôte; nous avons été surpris plusieurs fois avec de délicieux snacks fraîchement préparés. Flotter dans la baignoire en bois était un rituel quotidien; bonnes conversations avec une vue spectaculaire! Nous nous sommes sentis spéciaux ...... Merci beaucoup pour l'hospitalité exceptionnel.... Absolu au revoir Johannes!

Ellen May 2019

Country: Eindhoven, Nederland

Wij zijn onlangs 2 weken in Casa dei Boschi geweest en het was wederom heerlijk met een gastvrij ontvangst. 1e week gezellig met ons gezin verbleven. Heerlijk relaxed, lekker in de hottub. Veel leuke stadjes in de omgeving gezien. Erg leuke markt in de buurt. Heerlijke pizzas gegeten in het plaatselijke buurthuis met Jo en Tonny. De week erna een verrassingsweek waarin een aantal vriendinnen zijn overgekomen, voor mij een grote verrassing, om mijn verjaardag mee te vieren. Geweldig feestelijk ontvangst door Jo en Tonny, huis versierd, haard aan. Er was een Italiaanse kok waarmee we gekookt hebben en heerlijk gegeten bij het haardvuur. Daarna nog aantal heerlijke dagen. Kortom 1 groot feest en een herinnering om nooit te vergeten. Dank je wel voor alle goede zorgen

Jos en Annemarie Bastiaanssen May 2019

Country: Nederland

Wij hebben 2 weken in dit prachtige huis mogen verblijven. Wat hebben wij genoten. Alles klopt aan dit huis en het is zo mooi authentiek. Wij hebben zelden zo’n fijn vakantie adres gehad. Ook de tuin en de veranda zijn echt heel mooi landelijk. We hebben zelf helaas niet zo’n mooi weer gehad waardoor we daar maar beperkt gebruik van hebben kunnen maken. Maar de dagen dat het kon hebben we er dus wel lekker uitgebreid van genoten. Al de verschillende zitjes etc en het ene plekje nog idylischer dan het andere. Overal bloempjes in potten en bakken en zelf een veldboeketje op de tafel onder de veranda. Ondanks het mindere weer was het huis heerlijk om in te vertoeven. Lekker ruim en in de keuken staat een fijn fornuis met oven waar wij veel gebruik van gemaakt hebben. Veel vakantiehuizen zijn erg standaard ingericht maar dit huis heeft zo’n warme bijzondere sfeer. Het voelde voor ons heel vertrouwd en goed. Maar niet alleen het huis is zeker de moeite waard ook het uitzicht en de prachtige omgeving zijn dat. We hebben bijna elke dag wel een pittoresk dorpje of stadje bezocht want er zijn er genoeg in Toscane! Het ene nog mooier dan het andere en overal lijkt het of de tijd er heeft stil gestaan. Wat deze bestemming pas echt compleet maakt zijn de gastvrije beheerders.. Zij weten hoe je gasten ontvangt. Bij ontvangst werden wij verrast door een bord met allerlei heerlijkheden en ook het ontbijtje op de 1ste dag was voor ons een heerlijke verrassing. Verder staan er allerlei kleine start dingetjes voor je klaar zoals: koffiecaps /suiker/eieren/boter/jam en heerlijke door hen zelf geproduceerde olijfolie. De Jammetjes zitten zo vol aardbeien dat ze bijna niet in het potje passen;) Verder kun je voor vragen en tips over omgeving etc altijd bij hen terecht. Onze tom-tom had het tijdelijk begeven en Jo leende die van hem aan ons uit waardoor wij toch veel hebben kunnen zien. Waar vind je nog dit soort Brabantse gastvrijheid? Juist ja in Italië;) bij Casa dei Boschi. Wij hebben dan ook genoten van een heerlijke vakantie. Het is echt een aanrader even anders dan anders!

Gerda, Susanne, Herbert, Maira und Elia April 2019

Country: Schweiz

Das Haus, der Aussenbereich und die Umgebung sind einfach toll. Ein idealer Ort um nach den Ausflügen in der Toskana anzukommen oder die Seele baumeln zu lassen. Im und um das Haus herum gibt es soviel zu entdecken. Antonia und Johannes sind tolle Gastgeber und gute Köche. Wir kommen gerne wieder

4 sisters April 2019

Country: Plymouth USA

Impressive, incredible, amazing, excellent, words that express and relate to this unique accommodation. Casa dei Boschi, idyllically situated in the Tuscan countryside, really offers everything the contemporary guest wants. The warm water in the wooden tub is a treat for the body. The view over the Arno Valley with its thousands of lights is spectacular and gives an extra dimension to floating in the open air. The host couple understands her profession; always present without being intrusive, respects everyone's privacy, informs on request and cooks deliciously. Everything is well maintained both inside and out. Much attention has been given to both interior and exterior. The whole gives a good picture of the owners of this beautiful house; warm, homely, friendly, helpful. Thank you so much Johannes and Antonia

4 friend March 2019

Country: Idaho USA

We thoroughly enjoyed our stay at Casa dei Boschi. The views from the house were amazing. The house itself was spacious, retaining the old world charm but with modern amenities. . We were warmly welcomed by the host, Johannes, who surprised us with the most delicious Tuscan ‘crostini’. Overall, a great stay!

Bridget Vanetti/Averelle Talbott January 2019

Country: United States

I had the honor to stay at Jo and Tonny's wonderful place with my oldest and dearest friend. Every detail is amazing and the food is fantastic. I have to say that you could never have better hosts, that now will be life long friends! You normally do not get the kind of warmth and attention in other places. The home is amazing and the countryside and the fireplace and the hot tub! But I am mostly grateful for the love and the new friendships that we built. I can't wait to come back.

John & Betsie November 2018

Country: USA

Beyond perfect... If you appreciate authenticity, cosiness, convenience, quality in every conceivable form, you should choose Casa dei Boschi for your next holiday We enjoyed very much the open fire places; both in and outside. THE HOST EARNS A GOLDEN MEDAL......

Jackie, Will, Michelle, Kyra, Stephanie October 2018

Country: New york

Our Tuscan adventure has been made in a large part to your beautiful home and wonderfully warm hospitality. “THANK YOU” doesn’ even begin to measure the level of gratitude we silly Americans have for you all, nevertheless...thank you! Your patience, kindness, availability and genuine care made us all feel home away from home. Blue’s morning kisses too????! We cannot wait to go home and tell everyone of your amazing experience at Casa dei Boschi! And we will definitely be back for more!

Marianne October 2018

Country: Nederland

Wij zijn bijzonder gastvrij ontvangen bij Casa dei Boschi. In tegenstelling tot vorige gasten hebben wij de hottub als een échte plus ervaren. ‘s Avonds lekker dobberen en genieten van een geweldig mooi uitzicht met duizenden lichtjes! We hebben de kookkunsten van de gastheer mogen ervaren. De uitstapjes die we op advies maakten, waren nooit teleurstellend. De voorzieningen in en rondom het huis waren meer dan voldoende; we pakten nooit mis! Je proefde bij alles de passie en liefde voor het gastheerschap......voortreffelijke ervaring.

Jessy September 2018

Country: Sussex Engeland

What a beautiful hideaway in the middle of the Tuscan hills!The villa is a traditional Italian villa with lovely features such as a fire place in the kitchen but it also has all the modern conveniences a family could want and more! There was a satellite TV, a dvd player and even a hot tub though what we loved best was sitting on the terrace enjoying the spectacular views. Jo and Antonia made us feel very welcome. They really will do anything to make your stay unforgettable. They know the area well and gave us some good suggestions on places to visit. It's in the country but close to a small town and in an ideal location for visiting other beautiful towns in Tuscany such as Siena, Arezzo and of course Florence. The pictures give you a good idea of what this place is like but in reality it's even more stunning. This is an ideal place for young and old to enjoy all the beautiful (and delicious!) things that Italy has to offer.

Brigitte September 2018

Country: Nederland

Wat hebben wij genoten van deze vakantie in dit prachtige vakantiehuis. Het voelde als thuiskomen. Het begon al bij aankomst, de verrukkelijke antipasta met een drankje, de kaarsjes die overal brandde de prachtig opgemaakte bedden. Het voelt niet als een vakantie woning, we waren direct thuis. Dit huis is met veel liefde ingericht alles klopt, je grijpt nooit mis alles is aanwezig. Wij hebben lekker gekookt op het topfornuis, genoten in de tuin, voor iedereen is er een plek, je kan je terugtrekken naar een fijn plekje of met elkaar gezellig zitten. Het uitzicht is magnifiek. De eigenaren hebben gastvrijheid als kunst verheven, wat een fijn gastvrij echtpaar. Wij hebben een heerlijke week doorgebracht met onze familie, 3 couples met kleinkind. Het heeft ons 35 huwelijksdag een gouden randje gegeven.

Yvonne und Werner September 2018

Country: Nürnberg Deutschland

Tolles Ferienhaus mit Charme und Stil! Dieser Urlaub war grandios? Wir bedanken uns ganz herzlich bei unseren Gastgebern für diese wunderschöne Septemberwoche,die wir in diesem tollen Ferienhaus verbringen durften. Ein sehr geschmackvolles Haus das liebevoll u.stilvoll eingerichtet wurde.Sehr gepflegte Außenanlage mit schönen Sitzgelegenheiten. Dieses Ferienhaus lässt keine Wünsche offen.????alles top. Wir wurden sehr verwöhnt mit genussvollen Essen und haben uns sehr zu Hause und geborgen gefühlt. Nächstes Jahr besuchen wir dieses Feriendomizil wieder.

Fam. de Ruiter August 2018

Country: Nieuwerkerk aan den IJssel

Heerlijk huis in de bergen met super uitzicht. Fantastisch onthaal met heerlijke hapjes (je hebt gelijk gegeten!). Vriendelijke en behulpzame gastheer en gastvrouw. Heerlijk zwembad. Ruim huis met alles erop en eraan. Fijne bedden. Vanuit deze locatie hebben we o.a. Florence en Sienna bezocht, hebben we een stukje Chianti-route gereden en het dorpje-op-kloof Loro Cuifenna bekeken. Ook hebben we een klimpark bezocht. Tweemaal gebruik gemaakt van de prima Pizzeria in het dorp (bakt vanaf 18:30!). Kortom: perfecte plek voor een fijne vakantie. Drie puntjes van aandacht voor de potentiële volgende bezoekers: (1) langere personen (>1,90m) moeten oppassen met vrij lage deuropeningen, want oud huis, (2) de houten tobbe heeft in hete zomer geen toegevoegde waarde, (3) het huis is ingericht met (vrij veel) authentieke spullen.

Bianca August 2018

Country: Leiden NL

Bij aankomst zijn we bijzonder hartelijk ontvangen door Jo en Tonny. Nadat we een rondleiding door de mooiste Casa hebben hebben gehad, zijn we verwend met een flinke mand heerlijkheden, een koelkast vol met “startartikelen” en als klap op de vuurpijl een welkomstdrankje en een tafel vol met lekkere hapjes die voor ons zijn klaargemaakt. We voelden ons meteen welkom en thuis. Het huis is ruim, het interieur is met zorg en aandacht samengesteld, super schoon en volledig ingericht. Noem het eens en het was er! De Casa heeft een hele mooie verzorgde tuin met zwembad, hottub, hangmat, ligstoelen en een ruime hoeveelheid lekkere (hang)stoelen en er is een tuin waar je verse groenten kunt oogsten. Buiten het feit dat de Casa heerlijk stil op een heuvel ligt, is het centraal gelegen om uitstapjes vandaan te plannen. We zijn een dag naar Siena geweest, hebben Florance bezocht en hebben tal van kleine plaatsjes langs de Arno gezien. Incl. hertjes en zwijntjes. En dan bij terugkomst in Casa dei Boschi verwend worden met een barbecue die klaar stond is natuurlijk echt La Dolce Vita! Wij hebben echt een heerlijke vakantie gehad! Tonny en Jo bedankt dat wij gebruik mochten maken van jullie zeer mooie Casa op dit onwijs mooie plekje in het hart van Toscane! Deze vakantie staat opgeslagen op onze harde schijf en we hopen ooit nog eens terug te mogen komen. Groetjes van ons uit Leiden.

Yasmine M. August 2018

Country: Belgique

La maison est magnifique et les propriétaires vraiment adorables. Ils ont pensé à tout ce dont on pourrait avoir besoin. La maison regorge de petites lampes et de décorations. A l extérieur, une multitude de fauteuils et petits salons permettent de suivre le soleil...ou l ombre. Le panier de produits maison est savoureux de même que le repas d accueil. Seuls tout petits bémols, il n'y a ni micro-onde ni air conditionné alors que c'est signalé sur le descriptif de homelidays. Des ventilateurs dans les chambres et sur la terrasse font office de. Un lieu à recommander certainement.

fam. Visser July 2018

Country: Houten (NL)

Wij zijn nog nooit zo gastvrij ontvangen op een vakantie adres als bij Casa dei Boschi. Het huis ligt perfect en aan alles is gedacht, het heeft ons aan werkelijk niks ontbroken. Dàt in combinatie met de Brabantse gastvrijheid van Jo en Tonny maakt het uniek. Zeker een aanrader en een adres om naar terug te gaan!

Fam. vd Meijden July 2018

Country: Tilburg

Wat een heerlijk begin van de vakantie. Een warm onthaal door de gastheer en gastvrouw met op de achtergrond Italiaanse muziek. Alsof het nog niet genoeg was, kregen we ook nog heerlijke hapjes aangeboden. Kort gezegd: ‘een warm badje’. Het was tiptop verzorgd. Alles netjes en schoon van het huis tot het terras en de tuin. Daar is zorg aan besteed! En al het ondenkbare is zo ongeveer aanwezig in get huis wat erg fijn is. Daarnaast de behulpzaamheid van de gastheer en gastvrouw is erg prettig. Ze staan graag voor je klaar als dat nodig is. En dan nog het prachtige uitzicht over de Toscaanse heuvels en de heerlijke stilte en rust. De bezienswaardigheden in de omgeving zijn goed bereikbaar met de auto of trein. Alles samengevat in 2 woorden: ‘Top vakantie!’

Anonymous July 2018

Country: British Columbia

Spacious, very clean and fully equipped home. We’ve enjoyed staying here for a week and visited Siena and Florence and many small towns in the area. At arrival we were treated with a drink and snack (so many!). We immediately felt home. When we came “home” after our day trip the music was on and the bbq ready to use. Very nice pool in the garden and many chairs standing around to enjoy a lazy afternoon or evening. We had the best time ever!

Jason June 2018

Country: Ohio USA

An amazing house in a fantastic location. It was brilliant to walk straight from the house in the hills and then return for a swim in the pool overlooking the mountains. The hosts were generous and attentive. Highly recommended.

Jacobien+ M+G+K June 2018

Country: Enkhuizen

Geweldig verblijf gehad bij Casa dei Boschi! Een bijzonder accommodatie met alles wat je je maar kan wensen...en meer. Veel gebruik gemaakt van de houten tobbe; een absolute extra, speciaal in de donkerte met 1000de lichtjes verspreid over de Arnovallei. Imponerend! Uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes: Chianti-tour met wijnproeverij, winkelen op hoog niveau in THE MALL, locale feesten bijwonen...hele leuke ervaring. Een prachtige hedendaagse accommodatie waarbij je het aan niets ontbreekt. Zeer aanbevelenswaardig! Arrivederci

Robert N. June 2018

Country: Deutschland

Wir haben den Aufenthalt sehr genossen, idealer Ausgangspunkt um die Toskana zu erkunden, und toller Ort wenn man vielleicht einfach nur Erholung sucht. Nett eingerichtet Haus im Toskana Stil, mit sehr netten Gastgebern. Immer wieder gerne. Viele Grüße von den Motorradfahrern

Tammie & Alan May 2018

Country: Californië USA

“Five Star all the way!!!! Perfect, perfect.......perfect! Johanna (Jo)and Toni were the perfect hosts and their property was beyond beautiful. The house and property were amazing, the beds were so comfortable (top notch linens)and the hot tub was glorious. The kitchen is a chefs dream and the views are stunning. The best part of this amazing home are the hosts, they make you feel so comfortable.........homemade pasta sauce, olive oil, limoncello and other delightful treats....it’s all amazing! We will definitely stay here again (no question). Wonderful experience????????????

Fam R May 2018

Country: Raamsdonksveer. Nederland

Voor onze kinderen was het ‘een paradijs op aarde!’ Voor mijn vrouw en mij was het ‘ een paradijs op aarde!’ Onze kinderen genoten en wij genoten van alles om ons heen. Complete harmonie...perfecte setting.... Wij komen terug

Erik en Florentine April 2018

Country: Gent België

Een week genieten van absolute rust, en van een gastheer en -vrouw die de oude en welhaast vergeten kunst van de gastvrijheid alle eer aandoen: zonder opdringerigheid, in alle stilte, maar volop aanwezig wanneer je hen nodig hebt. Uitzonderlijk. Een plek en mensen om naar terug te keren.

Dean and Cora April 2018

Country: Perth Australia

To be pampered by these 2 people is a wonderful experience! The host married couple understands the profession hospitality. We felt at home in this accommodation which was decorated with great taste and attention to detail. Together with unforgettable attention, the beautiful weather and the cultural discoveries we had the most memorising vacation ever!! Thank you Jo and Tonny

Fam. Verspoor March 2018

Country: Utrecht

Vier heerlijke dagen met onze dochter doorgebracht in deze ‘warme’ omgeving. We genoten van de culturele indrukken en mooie omgeving. Elke avond landden we in ons ‘warme’ nest. Een fijne plek om bij te komen, verwend te worden en te genieten van de ‘warme’ sfeer die je omarmt zogauw je bij Casa dei Boschi binnenstapt. Een fijne herinnering nemen we mee naar huis...

Eckart R. November 2017

Country: Deutschland

TOLLES HAUS IN GUTER LAGE Super schönes Haus in dem man sich von der ersten Minute ab Wohl fühlt. Sehr gut ausgestattet, tolle AußenAnlage, gepflegt und gut gelegen. Sehr nette Vermieter.

Jari m. October 2017

Country: Oss Nederland

Wederom een heel fijn verblijf gehad bij Casa dei Boschi - super gastheer - super complete keuken - heerlijke houten tobbe - fijn huis. Ik kan iedereen dit huis aanbevelen. We hadden met ons gezin weer een superfijne week bij deze hele bijzondere accommodatie in Toscane

Jolien October 2017

Country: Alkmaar/Nederland Brisbane/Australië

Samen met vrienden uit Australië kozen we voor Casa dei Boschi. Het zag er allemaal veelbelovend uit en we waren erg benieuwd hoe ons vakantiehuis er in het echt zou uitzien. Al bij aankomst werden we zeer verrassend ontvangen met een glaasje prosecco en een plateau waarop de meest heerlijke Toscaanse hapjes lagen. De warme sferische inrichting zorgden meteen voor het ‘thuis’ gevoel. We hadden een waanzinnig uitzicht, dompelden ons dagelijks onder in de lekker warme hottub, sliepen in bijzonder comfortabele bedden, kookten maaltijden in de knusse keuken waar werkelijk alles aanwezig was om uitgebreid te kokkerellen. Door de geweldige tips van de gastheer ontdekten we Toscane op een bijzondere manier. Heel erg bedankt daarvoor Jo! We maakten schandalig veel gebruik van de uitgebreide boeken- en spelletjeskast. Genoten van het knapperend haardvuur en de lekkere hapjes waarmee de gastheer ons steeds verraste. Een geweldig verblijf bij Casa dei Boschi waar men genieten tot kunst verheft.... een tien met een griffel! Zéér aanbevelenswaardig.

Fam Verloosen September 2017

Country: Hedel Nederland

Goed onderhouden met veel smaak ingerichte vakantiewoning, prachtig gelegen met een waanzinnig uitzicht. Fijn zwembad met veel privacy. Wat héérlijk...een Hottub! Het gastechtpaar weet van wanten; verdienen een dikke pluim! Goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Wij vonden het heel fijn bij Casa dei Boschi!

Rudolf September 2017

Country: Darmstadt Deutschland

Ein traumhaftes Anwesen inmitten von Olivenhainen, tolle Aussicht, einsam gelegen auf einem Berg..... San Gimilliano, der schönste ort der Toskana, immer eine Reise wert. Der Markt in San Giovanni sehr zu empfehlen.

Francesco September 2017

Country: Colombia- Chili-Deutschland

Exelente lugar para disfrutar de la experienza Toscana. Johannes es un excelente anfitrión, no dejó nada sin pensar, muy preocupado de todo. La casa tiende muchos detalles que la hacen muy acogedora y de buren gusto. 100% recomendable para ir en familia

Familie de Wijs August 2017

Country: Nederland

Wij hebben ontzettend genoten van jullie heerlijke, sfeervolle Toscaanse huis! Onze aankomst was met veel zorg en lekkernijen voorbereid. Een week in Toscane zoals deze is voor herhaling vatbaar. De tips van Jo voor routes en restaurants brengen je naar mooie plaatsen en heerlijk eten. Jo, hartelijk dank voor de goede zorgen en jouw gezelligheid ! Cees, Nicole, Lotte, Noor en Marijn de Wijs

Corrine August 2017

Country: Nederland

1 Nachtje hier gelogeerd bij vrienden die hier verbleven. Genoten van het huis en de heerlijk hottub! Hartelijk dank!

Fam. van Driesten August 2017

Country: Harskamp Nederland

Algemene indruk;8 Ligging; 8 Faciliteiten; 9 Inrichting en staat accommodatie; 9 Hygiëne; 9 Vriendelijkheid en service eigenaar;10 Prijs/Kwaliteit; 8 Top vakantie in een fijn huis met goede zorg van de gastheer! Mooie omgeving!

Miranda July 2017

Country: Nederland

Bij Casa dei Boschi hebben wij een heerlijk rustig en ontspannen verblijf gehad. Het huis is prachtig en in de omgeving een waar paradijs met een hottub, zwembad en prachtige natuur. In alle vrijheid hebben we genoten op deze onvergetelijke plek. Alles was tot in de puntjes verzorgd, netjes, schoon en heerlijke bedden. Het uitzicht is spectaculair. Onze gastheer Jo is vriendelijk en zorgzaam, we zijn verwend terwijl we ook konden genieten van 100% privacy. Ontzettend bedankt voor deze aangename en onvergetelijke tijd!

Marta July 2017

Country: Poland

Cudowne miejsce, ?wietni gospodarze. Ka?dy aspekt pobytu opanowany do perfekcji. Dzi?kujemy jeszcze raz i mamy nadzieje do zobaczenia wkrótce!

familie van Rhee July 2017

Country: Nederland

In het mooie Toscane staat deze prachtige boerderij, aangepast aan de hedendaagse tijd. Alles is aanwezig, ook de service staat hoog in het vaandel. Heerlijke lekkernijen worden door de eigenaren bereid, deze krijgen de gasten te proeven! Heerlijk voor een rustgevende en ontspannen vakantie !!

Fam. Renners June 2017

Country: Boxmeer nederland

Nog nooit eerder een zo compleet huis mogen gebruiken. Niks maar dan ook niks ontbrak. Rustig gelegen; vele terrasjes rondom huis, slechts 'gestoord' door flora en fauna. Fijn zwembad in de olijfgaard. Gunstige ligging voor allerlei uitstapjes; Chianti wijnroute, Florence, Arezzo, Siena. Dagelijks onderhoud op discrete wijze. Veel services; 1ste ontbijt gratis, hamamdoeken, badlakens en badjassen, een wel zeer verrassende verwelkoming.... Vriendelijke gastheer, fijne bedden, alles fris en schoon, zeer complete keuken. Een accommodatie waar we nog vaak aan zullen terugdenken. We vonden het fantastisch!

Molentjes May 2017

Country: Harlingen

Wat hebben we toch een bijzonder pareltje gevonden! Hier werd me even de mond gesnoerd(wat me vrijwel nooit overkomt????). Een vakantiewoning waar je je gelijk thuis voelt. Bijzonder smaakvol ingericht, hoogwaardige materialen gebruikt en overal de smaak en passie van de eigenaars voelen. Daarbij de kunst van het gastheerschap; wat zijn we verwend. En de cirkel is rond. Heerlijk dagen hebben we gehad. Ontspannen en uitgerust keerden we huiswaarts. Zéker komen we hier terug.

Mirquin April 2017

Country: Toulouse France

Nous avons eu un bon moment dans cette maison particulière ou tout est en équilibre. Super hôte, une petite cuisine mais rien manque, très efficace. Lits confortables; nous avons dormi comme un loir. Très propre; pas de peluches à trouver. Merci, merci Johannes. Jusqu'à lànnée prochaine!

Joost en Ellen March 2017

Country: 0ss nederland

Een weekje super genoten van Casa dei Boschi in Toscane. Een zeer compleet huis waar werkelijk aan álles is gedacht. Met veel smaak ingericht en waar over het zit- en slaapcomfort goed is nagedacht. De houten tobbe was een absolute plus.... wat hebben we daarvan genoten.... en wat een prachtig uitzicht; we voelden ons koninklijk! De lekkere hapjes die de gastheer ons steeds voorschotelde waren heerlijk. Een adres om te onthouden en waar we zeker nog eens zullen logeren.

Simon March 2017

Country: Australia

We had a wonderful time at Casa dei Boschi. Well equipped, spotless, good beds and a super host. The floor heating en the open fireplaces were a big plus. We had even a hot bath outside. A very surprising experience. A special accommodation were you feel like home.

Juul March 2017

Country: Vilvoorde België

Geweldig huis, super gastheer, enorm verwend. Één nadeel.....te kort!!! We hadden veel langer willen blijven. Dank, dank, dank

Franca March 2017

Country: Almelo Nederland

In een fantastisch mooi huis dat ademde van sfeer en passie, werden we ontvangen door een gastheer die zijn vak verstaat. Goede tips voor uitstapjes, met regelmaat werd een drankje, een hapje aangeboden. De hottub was altijd lekker warm. De haard buiten maakte de avonden extra gezellig. De bbq (Weber) nodigde uit voor lekker kokkerellen. Goed geslapen in de fijne bedden. Hier voelden we ons als 'thuis'. Homeawayfromhome! Zeer zeker komen wij hier terug! Heel erg bedankt voor dit geweldig verblijf op deze bijzondere plek in Toscane...

Adrienne, Franka, Geert & Ger January 2017

Country: Etten-Leur, Nederland

We hebben een zeer gezellig verblijf gehad in Casa dei Boschi. Het begon al met de aankomst, wat een gastvrij ontvangst. De Italiaanse hapjes stonden klaar, vergezeld met een heerlijke Aperol. Ook de maaltijden van Jo zijn echte aanraders, je herkent de horecaman in hem. Het is een prachtig vakantiehuis met uitgebeide voorzieningen in een prachtige omgeving. Dagelijks hebben we diverse plaatsen in Toscane bezocht. Als we s'avonds terugkeerden was de hottub op temperatuur, zodat we heerlijk konden relaxen. We hadden een rustdag ingelast, dat kwam Jo goed uit want men kwam het zwembad afleveren, dus dat was effe sjouwen. Maar na gedane arbeid werden we verrast met een biertje en heerlijke snacks. De pizza-vrijdagavond in het plaatselijke gemeenschapshuis zal ik nooit vergeten, echt een aanrader. Heerlijk eten en drinken.

Maaike October 2016

Country: Gouda, Parijs

Wij hebben echt genoten van het prachtige huis, de geweldige gastvrijheid en de heerlijke verrassing die op ons stond te wachten toen we aankwamen. Het huis ligt in een schitterende omgeving en biedt een mooie uitvalsbasis voor Siena, Florence, Arezzo, San Gimignano etc. Qua kilometers zijn als deze plaatsen niet ver, al maken de bergweggetjes (die overigens prachtige uitzichten bieden!) het wel wat langere ritjes; zo rond een uurtje rijden. In het huis is het een museum gelijk aan mooie en gekke antieke spulletjes; alles brandschoon. Werkelijk aan alles was gedacht / was aanwezig. Van blender / staafmixer, twee koffie apparaten (nespresso en gewoon), van knijpers om zakjes dicht te houden tot aluminiumfolie en vuilniszakken! Je kunt t zo gek niet bedenken en het was te vinden. Heerlijke bedden, een fijn babybedje (campingbedje, maar wel met fijn extra matrasje erin), zachte handdoeken en badjassen (handig voor de hot tub:-)... Buiten een prachtige veranda met haard, bbq en zelfs muziek. Kortom, echt genieten en echt tot in de puntjes verzorgd en verwend. Dit is vakantie.......:-)

Markus October 2016

Country: Regensburg Deutschland

“Johannes und seine Frau sind die perfekten Gastgeber. Es hat uns an nichts gefehlt. Das Haus und das Grundstück waren toll! Nur zu empfehlen!”

Harm, Carly, Joost, Brenda October 2016

Country: Utrecht Nederland

We kwamen uit het drukke, stressvolle leven in Nederland maar vonden hier direct de rust, schoonheid waar we al zo lang over gefantaseerd hadden. Jullie hebben ons verblijf een gouden randje gegeven... Wat hebben we het hier heerlijk gehad. Het huis is echt ontzettend mooi en getuigt van smaak en passie. Ook wat betreft de verzorging heeft het ons aan niets ontbroken. Heel erg bedankt en hopelijk tot ziens... Bedankt voor de goede zorgen (waar we schaamteloos gebruik van hebben gemaakt) en de gezelligheid. We hebben ons ontzettend goed vermaakt en keer op keer (op keer) heerlijk gegeten... Wij nemen een onvergetelijke herinnering met ons mee... Het was super TOP op alle gebieden. Heel erg bedankt... Wat een luxe. Al weken naar deze week uitgekeken en het was in één woord geweldig. Wat een goede verzorging. We vinden het bijzonder hoe het steeds weer lukt om jullie gasten in de verwenwatten te leggen (zeer gepaste woorden).Onwijs bedankt....een fantastische herinnering nemen we mee naar huis.

Adams en Fam. vd Ven September 2016

Country: Udenhout, Haaren

Prachtig huis gelegen tussen de bergen. Alle comfort aanwezig, mooie omgeving, mooie steden. Buiten dit alles een enorm welkoms gevoel en gastvrijheid van Tonny en Jo. Het eten is bijzonder lekker afwisselend, en gezond veel van hun eigen producten worden er gebruikt en goede prijs voor All-in. Als er Michelin sterren gedeeld zouden worden, dan verdienen Jo en Tonny er zeker drie.Het genot van de hot tobbe was geweldig, stond heerlijk voor ons klaar. Alles was zeer de moeite voor een mooie week vakantie in Italie. Hartelijk dank!

Fam. Verbraak September 2016

Country: Oisterwijk, Nederland

Met z'n zessen op vakantie naar Toscane. Via Pisa en een kort verblijf in Lucca, kwamen we aan op een voor ons bekend stekkie. Gastheer Jo en zijn allervriendelijkste hond Kokkie stonden ons al op te wachten. We hebben ontzettend genoten, want alles wat je kunt wensen, was aanwezig. Een fantastisch ingericht huis met een mooie keuken, zon, zwembad, hottub, rust en een mooi uitzicht. Centraal gelegen voor mooie uitstapjes zoals Firenze, Sienna, Arrezzo enz. Kortom: een plek om lief te hebben en zeker om er een keer terug te komen. Jo en Tonny: bedankt.

Sabrina August 2016

Country: Nederland

Augustus 2016. Onze vakantie staat voor de deur. Nog een keer het adres controleren en op naar Toscane. De foto's op de site leken te mooi om waar te zijn. Op de heenreis zeiden we nog tegen elkaar dat er vast ergens een addertje onder het gras zou zitten. Niets was echter minder waar toen wij aankwamen na een lange reis. Het huis was exact zoals de fotos deden vermoeden. Mooi ingericht, ruim en van alle gemakken voorzien. De verassing bij aankomst, zoals aangegeven op de site maakte de eerste dag om niet snel te vergeten. De vakantie kon dan nu echt beginnen. Het huis, wat op een zeer groot perceel staat, heeft werkelijk alles om je vakantie bijzonder aangenaam te maken. Een mooi, schoon, groot zwembad, een hot tub, terrassen in de zon, terrassen in de schaduw, heerlijke ligbedden.....te veel om op te noemen en dan heb ik het nog geeneens over de gastheer gehad. Wat een aandacht, wat een vriendelijkheid, wat een heerlijke gerechten. We hopen zeker nog een keer terug te keren naar Casa Dei Bosschi om nogmaals te kunnen genieten van het heerlijke land in dit prachtige huis.

Lucille August 2016

Country: Gent België

Voici les résultats du jury belge pour Casa dei Boschi; Hier volgt de uitslag van de Belgische jury voor Casa dei Boschi; *Emplacementen/Ligging 10 punten/10 points *Gentillesse/vriendelijkheid 10 punten/10 points *Discrétion/discretie 10 punten/10 points *Hygène/hygiëne 10 punten/10 points *Intérieur/interieur 10 punten/10 points *Prix- qualité/prijs-kwaliteit 10 punten/10 points *Impression général/alg. indruk 10 punten/10 points Une adresse très recommandable en Toscane! Grande merci.....

Jacqueline en Roy August 2016

Country: Nederland

Voor de tweede keer in Casa dei Boschi, het voelde als thuiskomen. Heerlijk genoten van de rust, de gastvrijheid van Jo en het heerlijke huis, met zwembad, hottub, meerdere terrassen en heerlijke temperatuur buiten. Het was weer geweldig - het spreekt zich rond Jo en Tonny, nou maar hopen dat we er zelf ook weer een keer in kunnen...... ;-)

Martha July 2016

Country: Nederland

Dank voor de gastvrijheid in jullie prachtige huis in Toscane. We hadden het op internet uitgekozen vanwege (onder andere) de veranda en die was ook werkelijk perfect. Uren hebben we daar doorgebracht. Dank ook voor de ontvangst met heerlijke hapjes en later in de week de lekkere Italiaanse salade. Complimenten voor de inrichting van het huis, het lijkt wel een klein museumpje. We hebben het echt even goed bekeken. En ook complimenten voor de keukeninrichting. Ik heb mijn man niet horen mopperen over gebrek aan goede pannen of een te klein fornuis. Verder hebben we enorm genoten van de rustige ligging en het Toscaanse uitzicht, met toch veel bezienswaardigheden dichtbij.

Laurie et Maelys July 2016

Country: France

Sommes-nous en train de rêver ? Comment est-il possible que le temps s'arrête ce point? Il suffit de demander la recette à Jo et à Tonny... Beaucoup d'amour, un cadre magnifique en plein triangle d'or, des couleurs merveilleuses par une nature très soigneusement pensée et travaillée, une douce musique cigaloise, une décoration intérieure à couper le souffle, un confort inégalable, des petits plats conçus avec la plus grande attention.... Tout cela ne serait pas possible sans l'ingrédient le plus important, l'ingrédient qui permet de rendre réel ce tableau coloré, la présence même de Jo et Tonny ... Deux personnalités tellement adorables, au petit soin, qui ont su anticiper toutes nos envies et nous surprendre. Un énorme Merci pour leur accueil chaleureux, leur façon de transpirer l'amour, leurs attentions. Merci pour le fruit d'un dur labeur qui nous transporte vers un havre de paix, merci pour ce petit coin de Grand Paradis!!! Un grand Bravo à ces artisans du Bonheur!!!

Lene July 2016

Country: Schaarup Dememarken

“We had the most wonderful week in Casa dei Boschi, it is just a perfect place and Jo the host is very kind and helpful. Thank you for everything. We will definitely be back!”

Fam. Verveer July 2016

Country: Schoonhoven, Nederland

Het was een heerlijke week in dit mooie huis in de schitterende Toscaanse heuvels. Alle denkbare voorzieningen, en nog meer, zijn er aanwezig. Door de centrale ligging zijn de toeristische trekpleisters allemaal redelijk in de buurt. Maar we hebben ook genoten van de dagen dat we gewoon "thuis" bleven. Want zo voelde het. Niet in het minst door de gastvrije ontvangst door Jo. Wanneer weten we nog niet maar we gaan er vast en zeker nog een keer naar toe. Grazie e arrivederci!

Kurt und Familien July 2016

Country: Amberg Deutschland

Wir (3 Paare, ein kleines Kind) durften eine Woche in ferienhaus Casa dei Boschi verbringen, einem schönen, authentisch toskanischen Haus. Das Anwesen liegt auf einem Hügel mit wunderbarer Aussicht auf eine typische Toskana-Landschaft und ist umgeben von einem gepflegten Garten. Die Lage ist ideal für Ausflüge mit dem Auto z.B. nach Florenz, Siena und Arezzo aber auch ein guter Ausgangspunkt für Radtouren. Die Wohnung selbst ist groß und sauber, mit landestypischer Innenausstattung (sehr geschmackvoll) aber modernen Annehmlichkeiten. Zum Haus gehört ein wunderbarer, sauberer Pool. Ein weiteres Highlight ist der urigen Holzbottich welche wir siebenmal! genutzt haben und uns große Freude gemacht hat. Einige gute Restaurants befinden sich im nähren Umkreis. Johannes und seine Frau sind wunderbare Gastgeber, herzlich, jederzeit hilfsbereit und hilfreich mit guten Tipps! Wir können das Ferienhaus sehr empfehlen.

Marjolein July 2016

Country: IJsselstein Nederland

Hier schrijft men GASTVRIJHEID met hoofdletters! Van begin tot het eind van ons verblijf in Casa dei Boschi voelden wij ons welkom en verwend. De uitgebreide ontvangst met Toscaanse lekkernijen, de compleet ingerichte keuken en met levensmiddelen voor de eerste dagen, de smaakvolle inrichting, de veelheid aan terrassen met de mooiste uitzichten, het lekkere zwembad, alles piekfijn onderhouden, het was allemaal meer dan goed. Kortom: heerlijke Brabantse gastvrijheid in een prachtige omgeving.

Cem June 2016

Country: Switzerland, South Africa

“Johannes and Antonia are great, attentive and very friendly hosts. We felt very comfortable and welcome during the 7 days we have spent there. The property is spotless, beautifully located and all the details are well thought through. The countryside location is perfect for relaxing and escaping a busy life style. Thank you for spoiling us and hope to see you again.”

M. Leach June 2016

Country: Salt Lake City USA

My husband and I have vacationed in Tuscany and Umbria numerous times.Of all the places we have stayed we most enjoyable staying at Casa Dei Boschi. Its grounds are cozy and beautiful with views to a Tuscan countryside as well as a forested ridge. Many evenings we had dinner outside next to the fireplace, relaxing and taking in the beauty! I love to cook and could have made the kitchen my own. The bedrooms are lovely with artful furnishings and comfortable beds.There is also a cozy living room with plenty of seating space if you are sitting around together indoors visiting. Our host could not have been more accommodating and friendly! He is also an amazing cook. He prepared dinner for us one evening and it was truly delicious and special! I would recommend this piece of heaven to anyone!

Dieter June 2016

Country: New York USA

Wir fanden das Paradies auf Erden. Ein kleines Stück der Welt, wo alles richtig ist und alles stimmt. Jeden Tag genossen wir die Hügel der Toskana; die Aussicht war atemberaubend. Alles war sauber und gut gepflegt. Die Küche wurde professionell gestaltet. Es gab viel Kochgeschirr (mehr als zu Hause ;). Wir hatten große Schlafzimmer mit guten Betten; wir haben super geschlafen! Sowohl innerhalb als auch außerhalb, war alles in bester Ordnung. Wir waren oft durch den Gastgeber / Besitzer verdorben; ein Teller mit frischen Pasta mit hausgemachter Sauce oder frische, noch warme Marmelade oder ein Glas hausgemachten Limoncello. Casa dei Boschi hat uns ein unvergessliches Urlaubserlebnis gegeben. Wir kommen wieder......

Athea & Eustach - Christel & Jan May 2016

Country: Oisterwijk - Nederland

We hebben heerlijk genoten tijdens ons verblijf in de karakteristieke woning die tot in detail is afgewerkt en ingericht. De gastvrije ontvangst was super, de service niet minder en ook voor tips staan de gastheer en gastvrouw altijd klaar. Vanuit deze plek hebben we enkele grote steden bezocht om dan 's avonds weer in alle rust te kunnen genieten van het huis en zijn omgeving, natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje. Jo & Tonny kennen we al jaren vanuit het Oisterwijkse en de zorg voor anderen hebben zij hier ook weer opgepakt. Samen hebben we nog wat oude herinneringen opgehaald en veel gelachen. "Aqua fresca, Vino puro, .......duro" Er is nog zoveel te zien in die omgeving, waaronder de wijnroute en andere mooie steden, wij komen zeker nog eens terug.

Familie van der Spoel May 2016

Country: Wageningen Nederland

Wij hebben enorm genoten van een klein stukje paradijs op aarde. Een aantrekkelijke oase midden in het Toscaanse heuvellandschap. Hier overheersen rust, ontspanning, kalmte, genieten...... Een geweldig mooi en zeer compleet huis met modern comfort. Smaakvol interieur met oog voor detail. Alles schoon en goed onderhouden. De terrasjes rondom het huis geven alle ruimte voor privacy. De houten tobbe was een aangename aanvulling bij een frissere dag. We zijn heerlijk tot rust gekomen. Wij zullen dit bijzonder plekje zéker bij vrienden en familie aanraden. Dank voor alle goede zorgen Johannes.

Barosz+Brigida, Jaroslaw+Wazka April 2016

Country: Kielce Polska

Wir haben eine wunderschöne Woche verbracht in Casa dei Boschi. Das Haus war von innen und außen sehr sauber und perfekt ausgestattet. Durch den günstige Lage haben wir viele Sehenswürdigkeiten besuchen können. Der freundlichen Eigentümer hat jedes Mal wieder spezielle Tipps. Das Abendessen würde auch durch ihn gekocht! Mmmmmm.....ausgezeichnet! Wenn wir uns verabschiedet hatten waren wir gleichzeitig froh und traurig; froh daß wir so viel besuchen könnten und traurig weil wir diese wunderschöne Umgebung verlassen mußten. Vielen Dank Johannes.....

Maartje en Rob, Karin en Frans, Floor en Pieter April 2016

Country: Heerhugowaard Nederland

"LA DOLCE VITA'' Bij Casa dei Boschi wordt 'het goede leven' in de letterlijke zin beleefd! Alle zinnen worden geprikkeld: adembenemend uitzicht, onderdeel uitmaken van de flora en fauna van het Toscaanse heuvellandschap, kennis maken met Toscaanse smaken. De "verwenwatten" liggen écht klaar. Woorden schieten te kort om te beschrijven wat men bedoelt met maximale vakantiebeleving...... Geweldige vakantie gehad op dit topadres in Toscane!

Fam. Delaere April 2016

Country: Gent België

1. Ontvangst top 2. Verzorging super 3. Hygiene max 4. Ligging idyllisch en gunstig 5. Uitzicht adembenemend 6. Huis zéér volledig 7. Bedden zalig 8. Voorzieningen kwalitatief hoogstaand 9. Omgeving rustgevend Kortom een adres om zéker te onthouden Wij komen hier absoluut terug. Dankjewel Johannes voor de goede zorgen...

Bill and Jane and kids March 2016

Country: Arkansas USA

We found the most gorgeous house in Tuscany. Every room was tastefully decorated and perfectly equipped. The fireplace inside as well as outside gave much atmosphere. The friendly host prepared a delicious dinner, gave much useful information and he made sure that the hot tub was on temperature when we came back from a trip. We will sure recommend this place to friends and family. Thank you Johannes for all the unexpected services....

De Klaver March 2016

Country: Apeldoorn Nederland

Een zeer compleet huis.... De titel liegt er niet om. Werkelijk aan alles is gedacht in deze prachtige goed onderhouden vakantiewoning. We hebben er zelfs een spelletje van gemaakt!; konden echter niets ontdekken waar niet aan was gedacht. Zowat dagelijks hebben we gebruik gemaakt van de warme houten tobbe. Vooral in deze tijd van het jaar is dit een extra bonus. Op het vooraf gemaakte tijdstip was de tobbe op temperatuur. We genoten uren van deze warme weldaad. De tobbe staat op een prominente plek met een adembenemend uitzicht op de Arnovallei. Vooral 's avonds was het spectaculair met wel duizend lichtjes!!! Op de gastheer valt niets aan te merken. Een aimabele man die zijn vak uitstekend verstaat; informatief, discreet, gastvrij, servicegericht, behulpzaam. Ook zijn kookkunsten zijn het vermelden waard. Meerdere keren hebben we van deze dienst gebruik gemaakt. Bij thuiskomst van de vele culturele uitstapjes werden we steeds blij verrast; de open haarden, zowel binnen als buiten, waren al aan, de waxinelichtjes aangestoken, een lekker hapje stond klaar.... Dit kleine paradijs op aarde raden wij iedereen aan. Een klein pareltje in het Toscaanse heuvellandschap waar GENIETEN met hoofdletters wordt geschreven.

Jacqueline en Roy January 2016

Country: Nederland

Voor de tweede keer in Casa dei Boschi, het voelde als thuiskomen. Heerlijk genoten van de rust, de gastvrijheid van Jo en het heerlijke huis, met zwembad, hottub, meerdere terrassen en heerlijke temperatuur buiten. Het was weer geweldig - het spreekt zich rond Jo en Tonny, nou maar hopen dat we er zelf ook weer een keer in kunnen...... ;-)

Johan en Gabi September 2015

Country: Alkmaar Nederland

Gastvrijheid en perfectie! Wat een prachtig stukje Toscane! Wat een gastvrijheid! Wat een perfectie! Deze gastheer weet wat verwennen is. Nooit eerder hebben wij ons zó welkom gevoeld. Het ontbrak ons aan niets; de lekkere plank met Toscaanse lekkernijen bij aankomst, de versgemaakte nog warme jam bij het ontbijt, een bordje verse pasta, warm appelgebak ... teveel om op te noemen. Dagelijks werd rondom de accommodatie alles piekfijn in orde gemaakt. De schone en goed onderhouden woning was sfeervol en met smaak ingericht. Alles van hoogwaardige kwaliteit! Door de goede informatie hebben wij bijzondere stukjes Toscane ontdekt. We hadden nog zoveel meer willen doen maar.... helaas er was te weinig tijd. Een goede reden om deze zeer bijzondere accommodatie nog eens te bezoeken. Een paradijselijk oord!!

Isaac en Joke & kids September 2015

Country: Domburg Nederland

We hebben enorm heimwee naar het Toscaanse leven! Wat een heerlijk huis van alle gemakken voorzien en met enorm veel mooie plekjes om heerlijk te ontspannen.... Waanzinnig uitzicht vanuit de boomgaard/zwembad en culinaire verwennerij door de gastheer. Wat wil je nog meer! Oh ja, de bedden.....heerlijk geslapen. We komen snel terug en laten dan ook onze vrienden meegenieten van dit heerlijk plekje.

Jim, Jake, Carol, Maddy September 2015

Country: Norway

We enjoyed very much our stay at Casa dei Boschi. A kind host who gave much usefull information and was a good cook who prepared delicious meals. The wine harvest was an unforgettable experience. The interior as well as the exterior was well maintained and fully equipped. Casa dei Boschi will be highly recommend to friends, aquaintances and family!

Fam. Verlaak August 2015

Country: Boxtel, Nederland

Schitterende accommodatie, serene rust, top service! Op aanraden van vrienden deze accommodatie gekozen omdat mond op mond reclame toch het beste werkt. Top verblijf gehad! Erg mooie locatie en accommodatie. Moderne gemakken gecombineerd met de authentiek van de omgeving en de 'oude' bouwstijl. Daar bovenop, en dat is wat het meest indruk heeft gemaakt, is de persoonlijke aandacht, en de klantgerichtheid van de eigenaren. Een warm ontvangst, heerlijke zelfgemaakte delicatessen en directe reactie wanneer je meer wil weten over de accommodatie of de omgeving maken het plaatje compleet. Kortom, zeker een dikke aanrader voor iedereen die een fijn vakantieadres zoekt in Toscane. Complimenten!

Fam. Goverdingen July 2015

Country: Gouda, Nederland

Heerlijk om bij Casa dei Boschi te gast te zijn! Niet alleen de ontvangst was uitermate gastvrij, dit bleef zo gedurende ons hele verblijf. Ook is niets overdreven van wat de omschrijving van dit mooie vakantiehuis geeft. Iedere dag een geweldig ontbijt en als we het wilden een bijzonder lekker diner. Mooie steden in de omgeving bezocht, dorpjes in de directe nabijheid ook niet te vergeten. (Onze gastheer weet hier genoeg over te adviseren). Ook dagen "thuis" gebleven, genoten van de rust en de stilte, en van daar uit mooie wandelingen gemaakt met prachtige uitzichten. Dank voor de gastvrijheid en een heerlijke luxe vakantie. Wij komen graag terug!

Fam. Vergraat July 2015

Country: Vlissingen Nederland

Telefonisch begeleid door de gastheer kwamen we doodvermoeid van de lange reis, bij Casa dei Boschi aan. De bijzonder hartelijke ontvangst bij aankomst was hartverwarmend. De aangeboden hapjes-plank met de meest heerlijke Toscaanse producten en een glaasje prosecco deden de vermoeidheid snel vergeten. Onze verwachtingen waren hoog gespannen en voldeden in elk opzicht, zowel het interieur als het exterieur. We hebben dagelijks van de tobbe genoten met spectaculair uitzicht op de Arnovallei en van de onverwachte heerlijkheidjes van de gastheer. Gebruik gemaakt van alle terrasjes en zitjes rondom het huis. Onze kookkunsten ten toon gespreid in de goed geoutilleerde keuken. Heerlijke uitstapjes gemaakt en culturele ontdekkingen gedaan. Kortom een vakantie waar we nog lang van nagenieten! Dank dank.

Hubert et Marie June 2015

Country: France

Un endroit de rêve; *une vue panoramique *lucioles *romantigue *une oasis de calme *un hôte très aimable *repas magnifiques *à l'intérieur et cour extérieure très très propre *trésor culturel á deux pas d'ici Merci merci beaucoup nous nous sommes bien amusés'!

Marita June 2015

Country: Breda. Nederland

Hollandse gastvrijheid in Italiaanse Casa Wederom een geweldige ontvangst door de gastheer. We waren voor de 2e keer hier en weer verrast. Het huis is sfeervol en alle comfort is er. De terrassen, hottub het uitzicht, hier is het thuiskomen. Het zwembad is er dit jaar gekomen en is heerlijk met de warmte. De avonden onder de loggia desgewenst met de haard aan is steeds de afsluiting van weer n fijne vakantie dag. Ciao bella Casa

Henriette en Marc June 2015

Country: Tilburg

Romantiek in Toscane! Geland op Florence en na een uurtje rijden met de auto op plaats van bestemming. Aan het eind van de oprijlaan stonden de eigenaars Jo en Tonny ons al op te wachten, een fijne ontvangst. Na de rondleiding door het werkelijk zeer compleet ingerichte huis stond een schaal met de lekkerste hapjes en streekgerechtjes klaar. Bijpraten onder de veranda, de buitenhaard aan..allemaal zeer sfeervol en goed verzorgd. Voor de eerste dagen zijn de boodschappen al gedaan, de olijfolie, jam en Limoncello door Jo en Tonny zelfgemaakt. Goede bedden, mooi linnengoed, de keuken zeer goed en professioneel ingericht. Na de dagelijkse uitstap is (desgewenst )de tub warmgestookt, erg prettig voor de vermoeide benen.. En een prachtig uitzicht over de Arnovallei. De terrassen rond het huis zijn groot en afwisselend. Relaxen achter het huis of aan de voorzijde bij de olijfboomgaard met vergezicht. Heerlijke rust en verwennerij, zeer aan te bevelen. Jo en Tonny zijn horeca mensen en dat valt af te lezen uit hun gastvrijheid. Nogmaals dank, met heel veel genoegen denken we terug aan deze mooie vakantie.

Bart en Katja, Karel en Jade May 2015

Country: Weert Nederland

Toplocatie met uitmuntende gastvrijheid! Toplocatie met een 10 voor de gastheer en gastvrouw. Voelden ons met onze vrienden als gasten zeer wellkom in het prachtige, goed onderhouden huis met zwembad. Ligging gunstig en goed bereikbaar. Omgeving prachtig in Toscane en zeer goede service. Hebben oprecht genoten. Een aanrader!

Rosalie en Pepijn May 2015

Country: Dalfsen Nederland

Hemel op aarde! Dit adres mag niet ontbreken op de vakantie bucketlist! Alles klopt en getuigt van kwaliteit, klasse, passie, smaak en warmte! Een ,helaas, kort verblijf dat veel indrukken heeft achtergelaten! Wij komen zéker nog een keer terug...

Een fanatieke fietser! April 2015

Country: Noord-Brabant

Fietsweek vanuit Casa dei Boschi, Massa Sabbioni Toscane De glooiende heuvels van de Chianti vormen volgens Italianen één van de mooiste landschappen ter wereld. Donkere cipressen en pastelkleurige dorpjes liggen verspreid tussen golvende wijn- en olijfboomgaarden. Over smalle verkeersluwe wegen fiets je door het hart van de Chianti. Hoog gelegen heuvelruggen bieden magnifieke panorama's. Het Toscaanse landschap vormt een uniek evenwicht tussen natuurlijke rijkdom en menselijk ingrijpen. In april 2015 hebben we met enkele fietsfanaten een week residentie gehouden bij Casa dei Boschi van Jo en Tonny van den Bosch in Massa dei Sabbioni in Toscane. Daarbij fietsten we dagelijks 65 tot 120 kilometer vanuit onze bestemming. Op de racefiets ervaar je het Toscaanse landschap pas echt. Je fietst door slaperige dorpjes, over slingerende wegen en langs eeuwenoude ‘castelli’ waar wijn wordt gemaakt. Op je racefiets langs cipressenlanen zoeven, omringd door wijngaarden en olijfbomen in de stralende zon. Wielrennen in de streek rondom Massa dei Sabbioni in Toscane is fietsplezier ten top. Dagelijks ritueel was het uitgebreide ontbijt bij Casa dei Boschi. De lunch ergens op een fijn terrasje in een of ander dorpje. Bij terugkomst de hot tub die klaar staat voor een weldadig herstel met herstel drankjes en typische Italiaanse hapjes. ’s Avonds werd het diner klaargemaakt door de heer des huizes terwijl we onder de veranda bij de openhaard de rit van de dag evalueren in de heldere avondlucht. Je hoeft niet meer zoveel als je al hebt gesport. Je komt via de verschillende routes op prachtige plekken. Parco Naturale Cavriglia, Radda, Gaiole, Panzano, Greve, San Gusmè, Vallombrosa en Loro Ciuffenna om er maar een paar te noemen. Hoe vaak hebben we niet bovenop een heuvelkam uitgekeken over het landschap van velden en wijngaarden, met her en der verspreid een boerderij. Bijzondere momenten, die al het klimwerk de moeite waard maken. Tijdens de afdalingen loont het de moeite af en toe af te remmen om het geweldige uitzicht te bekijken dat het Toscaanse land biedt. Dit klinkt allemaal heel aangenaam en comfortabel maar vergis je niet: Toscane heeft pittige heuvels met grote stijgingspercentages. Vaak passeerden we een bordje 15% en ook hebben we 20% of meer voor de kiezen gekregen. Pittige beklimmingen zeiden we wel eens tegen elkaar, gewend als we waren aan Zuid-Limburg. Dit zijn geen heuvels maar bergen. Toscane heeft natuurlijk ook wereldberoemde cultuursteden zoals oa Siena. Ik kan je wel vertellen: het is echt een belevenis om op je racefiets zo’n grote, drukke stad binnen te rijden en een terrasje op te zoeken. Dat is wel even wat anders dan met de tourbus of taxi voor de deur afgezet worden. Je vakantie doorbrengen terwijl je sportief bezig bent, waarbij je met je racefiets de omgeving ontdekt, de hoogteverschillen bevechtend, is de allerbeste manier om de prachtige streek rondom Massa dei Sabbioni te leren kennen. Je krijgt er adembenemende uitzichten voor terug terwijl je er zeker van bent dat je moe maar voldaan en vol van al het prachtigs dat je gezien hebt weer bij Casa dei Boschi aankomt. De binnenlanden zijn gemaakt voor wielrenners die van stevige beklimmingen in een prachtige omgeving houden. Het is een uitdaging om met 22 % stijgingspercentage (je voorwiel komt zowat omhoog, zo steil is het) de laatste kilometer omhoog te moeten klimmen naar Casa dei Boschi. De beloning na een dagje fietsen is er dan wel een om van te genieten. De hot tub is aangenaam warm en wacht op je om te beginnen aan een weldadig herstel. Na een zware fietstocht kunt je heerlijk relaxen bij Casa dei Boschi op één van de schitterende terrasjes. Genietend van een heerlijk glas wijn of Italiaans biertje en de heerlijke hapjes in een perfecte ambiance. De omgeving van Massa dei Sabbioni in Toscane is een waar fietsparadijs! Als je een bestemming zoekt voor een fietsvakantie, waar het uitdagend wielrennen is maar waar ook veel ruimte is voor ontspanning en cultuur, dan kan ik je Toscane en Casa dei Boschi echt aanbevelen.

Pjotr Svetlana Ilya Sergei April 2015

Country: Russia

We saw many beautiful places because the host gave much and good information about the region. The accommodation was super! The hot tub was on temperature every day we came 'home'! The prepared and offered 'little foods' were delicious. The open fireplaces inside and outside gave much atmosphere! We had a wonderful time at Casa dei Boschi!

Simon Anja Floor Bram July 2014

Country: Lisse Nederland

Casa dei Boschi was voor ons het paradijs op aarde. Onze kinderen wilden niet weg omdat de gastheer elke dag weer nieuwe spannende dingen voor hen in petto had. Heerlijk luieren, lekker lezen, afkoelen in de tobbe waren de dagelijkse bezigheden. Aan uitstapjes zijn we niet toegekomen. Een volgende keer, die komt zeker, proberen we ons los te maken uit die oase van rust en ontspanning

Phil May 2014

Country: Sweden

We are a family of 7, who spend 8 wonderful days in this very beautiful and charming house. The house interior and garden surroundings truly fulfilled our high expectations. The house was beautiful furnished and charming decorated. Everything was very clean, absolutely nothing to complain about. The Tuscany surroundings are beautiful and the villa is situated only 50 minutes drive from the city of Florence. The host gave us a nice welcome upon arrival and was very nice and helpful. We truly recommend a stay at this villa, you will fore sure not be disappointed.